FB sortig sortin sorttw sortmail sortgplus sortpin sort

brigitta mathilde

Jan04

Kære blogger - sig dog nej tak!

Skrevet af: Brigitta Mathilde Andersen Kategorier // Blogging, Arkiv 2015

blogging

DERFOR gider jeg ikke skrive om dit (sikkert dejlige) produkt på min blog - mod at kunne beholde lækkerierne bagefter!!

 

 

Jeg bliver af og til kontaktet af producenter og/eller forhandlere af forskellige gadgets og udstyr til Iphones - der pænt spørger om jeg ikke kunne tænke mig at teste deres produkt (ganske gratis) mod at skrive et par ord om processen på min blog Instathilde....

GRATIS produkter?

Lyder da nærmest som en gave..... det er det bare ikke!! Skattefar vil nemlig have halvdelen (næsten) af den værdi jeg har modtaget...."Du skal altid betale skat af gaver som du får for en ydelse" .... I virkeligheden tilbyder forhandleren mig ikke en værdi - men en rabatkupon!!! (jeg skriver og får afslag i prisen på varen... regningen på varen kommer senere fra SKAT)

Hvad gør du så?

Hvis du virkelig gerne vil teste og anmelde et produkt?

Du tager pænt imod - og fakturerer skatteregningen sammen med opkrævningen på blogindlægget. Eller: beder om et affiliate link (link til køb af produkt - hvor DU modtager procenter hver gang én af dine læsere køber produktet)

Husk dette når du anmelder

Om du tester produkter, sites eller ydelser fra andre virksomheder er for dette punkt underordnet. Uanset skal du ALTID gøre dine læsere SÆRLIGT opmærksom på, at der er tale om et sponsoreret indlæg.
Enten ved at skrive det i bunden af indlægget, ved produktbilledet eller tagge med ”sponsoreret” (ved sidstnævnte skal du oplyse om fremgangsmåden i menupunktet ”reklamer og sponsorerede indlæg”)

Siger du JA TAK til gratis produkter?

 

Del med en ven

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Rådgivning - Sociale Medier - Relationer
Branding - Online Synlighed - Networking

Nyheder fra Brigitta Mathilde

 

Forfatter / skribent

Brigitta Mathilde Andersen

Skal vi mødes?

FB sortig sortin sorttw sortmail sortgplus sortpin sort